Zones : PVP Drop: Fa , Top Ls Easy Farm Drop: Adena, Gold Knight, RaidBoss key, Atribute. Hard Farm Drop: Bews, Crystal atr., Gold knight, GrandBoss key BOSS Enter to Boss area you need special key We have 2 GrandBoss (respawn 24-30hour) and 4 RaidBoss (respawn 3-4hour) Drop: Gold knight, Admin cloak, Thunder Cloak, Crystal enchant, GC, Blessed Zaken, Blessed Freya, Improved AQ, Improved Baium Special : PvP Reward System PvP Color System Killing spree with special effect Admin cloak ( from RB ) Vote & Donation NPC. NPC Buffer 2 hours AutoLearn Skils Global Gatekeper Shift+click NPC Augments. PvP/Pk Manager No subclass Quest. Specials Shop. GMShop Full. Special comands: .reward , get reward for voting .donate , get donation points .event , vote for event
Na siaip dauguma pack daryti is l2jserver , sis irgi pradetas ju , bet tobulintas , kitu zmoniu , o mano darbo ideta 40% , online gan prastas kolkas , bet zmones del bugu nesiskundzia . Viskas veikia stabiliai
leavino nes nes lengvas farm ir tai jiems per sunkus , o kitiems enchant rate nepatinka , va tau ir visa istorija del ko lievina , online as pastoviai esu . Ir kas nori tas susisiekia
prie ko cia farm ir forgetten skill? o beto kasdien vis atsiranda naujoku ir eina pvp ir neverkia ..... Jei turi kokiu nusiskundimu rasyk pm , i fb , arba zaidime ProZ, O cia neverkimui skirta tema .
greitas farm reiskia viska eina greit susiringti ... tai kaip greit forgoten skill susirinkt tu man pasakyk kai daugumai charu ten yra pgrindiniai skillai...
P.s. webe net contact skilties nera
Paskutinį kartą redagavo: EsTriFee 3 Kovo 2013 - 14:58