Dviveidis grax!

Grax

1. Atsijungęs

teampages

Sveiki norejau papostinti jums, kokie musu l2help administratoriai yra.
    http://postimg.org/image/n88iyawq7/
    Susikuriau serva, atejo grax, ir reikalauja gm statuso. Daviau pradejo nesamones daryti, atemiau.
    Isigijau nesenei antidoss, bet matau kad nelabai gera nes grax amigos apejo.(bitninija)(iki to laiko dar niekas nenudossino)
    17 Rugpjūčio 2015 - 00:46 / #1
  2. 
  3. Atsijungęs

maugllis

Administratorius

Nu žiuriu ir vienaip, žiuriu ir kitaip, matau tik vieną administratorių, nesuprantu kaip čia Grax skaitosi prie l2help administracijos, gal paaiškinsi ? nes aš nesuprantu.
    17 Rugpjūčio 2015 - 02:46 / #2
  4. 
  5. Atsijungęs

teampages

ah as visada galvojau kad jis modernatorius.
    17 Rugpjūčio 2015 - 07:10 / #3
  6. 
  7. Atsijungęs

athlon

Kad jau apie grax pradejo eiti kalba prisidesiu ir as.

Situacija tokia: Su zmogumi susitareme jog jis man pades susideti custom itemus (juos subalancuos) ir t.t
    Kiek laikejo dejo tikslei nebepamenu bet kad kokias 8 dienas tai tikrai vis atmazindamas.
    Tada pamate kad failai mokami pradejo suorce prasineti nes tipo norint ideti itemus reikia suorce.
    Na as nesu jau ziaurus gudragalvis ant tokiu dalyku bet tiek tikrai suprantu kad suorce norint ideti customus tikrai nereikia.

Po viso to dar jis tempe laika gan nemazai,idejo custom itemys (dynasty) nors juos ideti trunka gal 3 min.
    Tada paprase manes 15eur,as atsisakiau moketi pinigus nes darbo net neatliko.....

Taigi as manau kad siuo zmogumi tikrai nereikia pasitiketi.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ir aplamai kaip Povilas pasirase su tokiu urodena dirbti?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ir dar patarimas jai duodate Grax dirbti su savo failais bukite tikri kad jie atsiras pardavime :)
    17 Rugpjūčio 2015 - 08:58 / #4
  8. 
  9. Atsijungęs

Shinzo

Nu tu ir debilas teampages, ateina belekas į serva, ir tu dalini gm. wink
    17 Rugpjūčio 2015 - 14:09 / #5
  10. 
  11. Atsijungęs

Grax

Smagu apie save tema pamatyt. Iskart pasijauciu reikalingu request
    Pirma, taip prasiau GM, taip man atemei ne tu o VIP (del to jog ant savo charo tipo uzsidejau juoda nicka, nes kazkoks ispanas mate kazkoki chara su juodu nicku ir nusprende jog as(NORS AS SU GM NET NEBUVAU PASIRODES JIEMS, IR JIE NET NEZINOJO KAD EGZISTUOJU)ir kad pasiunciau VIP'a nahren)
    Antra nedosinau servo neapsiemu nelegaliais dalykais. VIP'as dare restarta ir tikriausiai tavo GS uzstrigo su klausimu ar RESTARTUOT AR ISJUNKT.
    Athlon (Karecky) del taves idesiu nuotrauka su source reikalavimu. Dvi tiksliau.
    1) http://ctrlv.in/622042
    2) http://ctrlv.in/622043
    17 Rugpjūčio 2015 - 15:36 / #6
  12. 
  13. Atsijungęs

Shinzo

izy swag yolo
    17 Rugpjūčio 2015 - 15:48 / #7
  14. 
  15. Atsijungęs

athlon

Tai palauk lapauk Grax tu man paaiskink uz ka tie 10 eur?
    Imesk tu kitas ss kaip atmazinai su darbais....
    17 Rugpjūčio 2015 - 18:01 / #8
  16. 
  17. Atsijungęs

Grax

Tu idek mano skype nuhakino. :/ Beto kai tvarkydavau kiek projektu pakeitei ? 3 ? Uz kelis atsiskaitei ?Jei tau atrodo jog per 3 min sql perrasysi pilnu setu i xml tai eik bandyt laime.
    17 Rugpjūčio 2015 - 19:37 / #9
  18. 
  19. Atsijungęs

povis111

sql perrasysi pilnu setu i xml
    tarp kitko sitam dalykui norejau kazkada sukurt programa
    17 Rugpjūčio 2015 - 20:32 / #10