Taigi vieną eilinę naktį besėdint prie pc vidinis balsas man leptelėjo
-Mauglli, nenori tu sukurti interlude serverio ?
Pakraipiau galvą, maža ka.. pasigirdo, o gal prie pc persisėdėjau, o balselis vėl..
-Nu rimtai Mauglli, kurk interlude nešikęs į batą
-Aik šikt iš mano galvos nesamoniu nelojęs, nieko aš nekursiu!
Tuom ir baigės tada mano pokalbiai su savo vidiniu balsu, tačiau po kelių dienų nelabasis vėl apsireiškė su savo erezijom.
-Mauglli, Mauglliuk, nu ar apgalvojai apie mano pasiulymą ?
Nieko neatsakiau, tik apsimečiau kad turiu labai daug darbo. Į vieną svetaine nuėjau į kita dar emailą patikrinau ir žiuriu kad nebeturiu kaip apsimesti kad labai užsiėmęs.
- nu klausyk neapsimesk šlanga, gi žinau kad tingi, gi taip ar taip laikai highfive serverį online jau virš dviejų metų.
-Ir ka ? tegu stovi, valgyt neprašo, priežiuros nereik, tegu lai eina sau kaip ėjęs.
-Bet tu nesi turėjęs interlude serverio,
kokia nedėkinga spraga tavo „karjeroje“
Matot! jis dar ir šaipytis moka iš manęs.
Pažadėjau jam kad pagalvosiu, svarbu atstotu nuo manęs. Tačiau pažadas palieka pažadu ir vieną vakarą užsidėjau ausines, isijungiau meditacine muzika ir pabandžiau pamastyti. Praėjus penkiom minutėm mastymo supratau kad nieko nežinau apie interlude apart to kad sugebėsiu pasileisti serverį nu ir kažką pasitvarkyti (ką ? velniai žino..)
-Mauglli nestenėk, juk turi lineage forumą, ten lankosi didūs žmonės, paklausi jų, jie viską tau pasakys.
Nu aišku, kaip aš be savo balselio patarimų
Taigi tada ir paklausiu..
1. Kokius failus geriausia būtų naudoti ? (source privaloma) mokami/nemokami (jei ir kurčiau tikrai ne low rate) tikriausiai labiausiai domintu kuo švaresni failai, ka reik geriau pačiam susidėti, bent žinai ka turi.
2. Kokia situacija interlude kronikoje su tom apsaugom ? (reikia kokiu papildomu apsaugų ar ne, gal jau po default būna jos, nekalbu apie visokias bot programas kaip adrenaline,tower)
3. Kokie didžiausi vargai iškyla prasidedant su interlude kronika ?4. Yra interlude kronikai normali tvarkinga geodata ? mokama/nemokama
5. Interlude irgi viskas perkelta į xml ar tebesėdi viskas mysql ?