Naujausios donate sistemos testavimas

1. Atsijungęs

Vilmis

JA,
    Gal geriau tau čia rašyt klaidas, kad nereiktų bereikalingai tikrinti ir ieškoti? Nes žiūriu čia dar kartais pats hostingas grybauja kartais... Vienam tas eina, kitam ne.
    15 Lapkričio 2015 - 07:00 / #11
  2. 
  3. Atsijungęs

wewewe

Pavadinimas: L2 žaidėjas

Narys

Vartotojo apdovanojimai: 16

https://github.com/Osomnikas/Donate/issues

speju geriausia cia rasyt klaidas ;)
    15 Lapkričio 2015 - 08:03 / #12
  4. 
  5. Atsijungęs

JA

Aha, geriausia klaidas rašyti ten kur nurodė wewewe, bet galit ir čia jei jums patogu.
    15 Lapkričio 2015 - 09:17 / #13
  6. 
  7. Atsijungęs

Vilmis

http://ds.lifedrain.net
    Tada čia parašysiu 2 pagrindines klaidas:
    1. Captcha neveikia, kai vedi kodą išmeta, jog klaidingas, o kodai surašyti teisingai. Gali pats pažiūrėti paspaudęs ant registracijos.
    2. Prisijungus prie sistemos - neveikia žaidėjo settings skiltis, neužkrauna jo.
    15 Lapkričio 2015 - 09:25 / #14
  8. 
  9. Atsijungęs

maugllis

Administratorius

Šiaip Justai aš tau galėčiau sudaryt salygas pačiam testuotis, galiu suteikti hostingą su tau reikiamais resursais IV sistemoje isirašyt donate sistemom, galiu duoti serverinį pc kuriame galiu paruošti paleidimui, bet kokios kronikos serverį arba kad ir visas norimas, kuria reikės ta pasileisi, manau tau tada darbas eitusi n kartu greičiau.
    15 Lapkričio 2015 - 15:57 / #15
  10. 
  11. Atsijungęs

Grax

Manau maugli reiktu tau su Juste suderint del l2 help topo sistemos :D
    15 Lapkričio 2015 - 19:52 / #16
  12. 
  13. Atsijungęs

Shinzo

aš taip nemanau
    15 Lapkričio 2015 - 20:02 / #17
  14. 
  15. Atsijungęs

maugllis

Administratorius

Grax,
    tai kad jau atsirado viena nauja l2zone ar kaip ten ji vadinasi.
    15 Lapkričio 2015 - 20:11 / #18
  16. 
  17. Atsijungęs

JA

maugllis,
    Ačiū, bet kol kas pasikūriau pora serverių ant savo PC, ten pat ir dirbu prie sistemos, patogiau kai viskas vienoje vietoje, bet jeigu kas - kreipsiuos :)
    O Grax turbūt šneka apie tai, kad l2help.lt puslapiui reikia L2 serverių top'u sistemos, jei teisingai supratau?
    15 Lapkričio 2015 - 22:19 / #19
  18. 
  19. Atsijungęs

maugllis

Administratorius

JA,
    Jo, apie tai jis kalba, nes vis žadėdavau ja pasileisti, tik niekaip normalios ma tinkamos sistemos neradau nei mokamos nei nemokamos, nors mokama buvau radęs rusu neblogą, galvojau po kiek laiko nusipirksiu, išsiversiu ir pasileisiu, tačiau praėjus kiek laiko nei tinklapio nei jos pavadinimo neatsiminiau nors užmušk, turėjau ir tavają topu sistema bquart ar kažkaip panašiai, tačiau jos sistema man per paprasta buvo, ieškojau rimtesnės. Va taip ir liko kad iki dabar topu nėra smile
    15 Lapkričio 2015 - 22:56 / #20