Developer'is paiško komandos

    
  1. Atsijungęs

    NoMansLand

    Pranešimai: 0

    Sveiki.
    Esu Java developer‘is ir noriu pasiūlyti savo žinias.
    Trumpai apie skills‘us:

    Java programuoju jau 7 metai. Galiu padaryt praktiškai viską (kas susiję su SE platforma):
    • taisyt klaidas,
    • extend‘int turimą kodą,
    • kurt kažką naujo (realiai kiek fantazija traukia ir kiek apriboja game klientas),
    • optimizuot tai kas jau yra.

    Sekti serverio parametrus darbo metu ir lokalizuoti potencialiai nekorektiškai veikiantį kodą, kaip pvz. būtu memory leak‘ų atsiradusių dėl nekorektiško kodo lokalizavimas.
    Turiu patirties optimizuojant virtualios mašinos (JVM) darbą, jei labiau suprantama kalba tai Garbage Collection ciklų optimizavimas bei „stop-the-world“ laiko suvedimas iki minimumo.
    Kas nieko nesuprato http://google.comn jums padės šiuo klausimu.

    Kitka:
    Yra žinių C, C++, Embeded C, C#, ASM, Python, PHP... ir t.t., programavime. Vienom dar aktyviai programuoju kitom jau nebe.
    Su MySQL darbuojuos jau maždaug 4 metus, nesu DB admin‘o lygio nesiekiu, bet žinių pilnai pakanka optimaliam darbui sukonfigūruoti serverį ir išgaut iš jo viską ko tik reikia jį naudojančios programos veikimui.
    Su Linux draugai jau 12 metų atrodo..., taigi no problem, visais aspektais. Pilnai galiu sukonfigūruot ir pritaikyt kam tik noriu. Windows kaip ir Windows, visi moka ...

    Web'o neprogramuoju, bet žinių ir patirties yra pakankamai, kad iš lengvo kažką ten paburti, pataisyt klaidas ar panašiai.

    Galiu prisitaikyti prie, bet kokio server pack‘o.
    Neturit savo serverio source kodų, ne bėda Java lengvai decompilinasi atgal į kodą. Gal būt obfuskuotas kodas ir sukels šiek tiek galvos skausmo, bet iš esmės viskas išsprendžiama.

    P.S. L2 žaidinėju, jau 12 metų tai nutuokiu kame replės.



    Taigi ko iškau:
    Komandos prie kurios galėčiau prisidėt kaip developer‘is.
    Tokiu atveju visos mano žinios jūsų. Tiek OS konfigūracija, programavimas, serverio xml dalies redagavimas na ir panašiai.

    Freelancer‘inimas:
    Realiai nedomina, bet jei patrauksit mano dėmesį pateikiama problema (žiauriai keistas error‘as, niekaip neatrandamas lag‘o šaltinis ar panašiai...), apsvarstysiu galimybę jums padėti.
    Tokios problemos kaip: Negaliu pasileist serverio, reik pakonfigint xml ar panašios stupid side problemos net nesvarstomos.

    Ko reikalausiu iš „kolegų“ ar užsakovų:
    Būti subrendusiems, bei rimtiems, jei jau darome darbą tai darome. Visokie išvedžiojimai dialogo nutraukimas dėl nepaaiškinamų priežasčių ar panašus nerimtumu dvelkiantis šūdas jus trenks į mano black list‘ą. Ir suspenduos bet kokį tolimesnį bendradarbiavimą.

    Ko už tai noriu:
    Hmm... Realiai nieko, europietiškų ir darbe užsidirbu pakankamai tad nematau prasmės čia gauti centus ( jei jūs manysit kitaip tai jau tarsimės). Tai mano hobis, man patinka tai daryti, be to žinių šlifavimas su „real time“ sistemomis nenueis veltui. O ir Developer‘io statusas serverio team liste smagiai skamba no .

    Abejojate ??? Norite sužinoti daugiau ???

    Sugeneruokit PM, pasidalinsime aktyviais kontaktais, galėsim pabendraut. Abejones kelia skill‘ai sugalvokit testinę užduotį. Pateiksiu sprendimą, gal būt iki galo nenušlifuota ir su vienu ar kitu bug‘u, bet rezultatui pasiekti pakaks. Bug‘u ??? Taigi taip, kokia prasmė tada viso rašinėlio jei kiekvienam panorėjusiam patestuot, parašyčiau idealiai veikiantį extension‘ą.
    23 Sausio 2016 - 11:41 / #1
  2. 
  3. Atsijungęs

    Grax

    Pranešimai: 0

    blackliste tu blackliste. maziau MW losk.
    23 Sausio 2016 - 12:28 / #2
  4. 
  5. Atsijungęs

    NoMansLand

    Pranešimai: 0

    Žiūriu kaip visada neturi ką pasakyt tai beverčius postus rašinėji.
    23 Sausio 2016 - 13:01 / #3
  6. 
  7. Atsijungęs

    Grax

    Pranešimai: 0

    leiskit jus tam l2 ramiai numirt nekankine jo :D
    23 Sausio 2016 - 13:06 / #4
  8. 
  9. Atsijungęs

    wewewe

    Pavadinimas: L2 žaidėjas

    Narys

    Pranešimai: 727

    Vartotojo apdovanojimai: 16

    tu cia l2j serveriuxus vadini "real time" sistemom?
    23 Sausio 2016 - 16:05 / #5