L2 vengeance

1. Atsijungęs

charas001

Na kaip? :D
    Trumpas Tekstas
    8 Birželio 2015 - 21:16 / #11
  2. 
  3. Atsijungęs

maugllis

Administratorius

Nu ka žinau, man x20 rate skaitosi pvp, alt+b nenaudojamas praktiškai kaip tokiu rate serveriui man norisi viska jau po ranka turėti, nors mačiau kad nėra nei gk nei buferio ir pan. tai tikrioausiai nelabai ka ir idėsi į ta alt+b lol tačiau man nelabai jau rišasi x20 rate ir nieko nebuvimas, reikėjo tada daryt kokį x10 ir viska palikti retaill, tada mano akimis būtų kažkas idomiau ir į madą (nors čia aišku kiekvieno skonis skirtingas, kitam ir x20 low skaitosi)
    8 Birželio 2015 - 22:55 / #12
  4. 
  5. Atsijungęs

Grax

buferis is Adventurer, gmshop nera per alt + b tik profke. rates kiek zejau per alt+b yra x40 :D arba susivaideno. o siaip tuscias servas, ir is questu dalies mazai kas veikia. Guild coin gauni veliau tik per maila xD
    8 Birželio 2015 - 22:59 / #13
  6. 
  7. Atsijungęs

maugllis

Administratorius

Jo ir aš mačiau kad x40 rodė per alt+b, tokiam serveriui nori nenori reik gm shopo, pasikelti lvl nėra kas veikt, o lakstysi geriausiu atveju su inmmortal setu, nu gal dar twiling susirinksi, apie seraph ar eternal armorus pasvajot galėsi ilgai nors lvl su tokiais reitais senai busi pakėlęs, apie upgreidinimą itemų į pvp/pve net minties nebūtu, apie lidvior weaponus rgi tik sapnuose regėsi. Pasikelsi lvl ir lakstysi pora mėn 99 lvl su inmmortal itemais lol nebent ten drop reitas sukeltas irgi, nepastebėjau, tada gal kažka ir galėsi išsimušt, bet visumoje kai mažas on tai išvis nėra kas veikti, be lvl pakėlimo. Nes į instancus manau pasvajot ten nueiti, istina jaučiu net neatidaryta bus, nebent patys adminai atidarė ja, nei fortuna nei spezionas, valor, balor ir t.t. galėsi tik seile prie įėjimo npc pavarvinti lol (aišku jei jie dar veikia) reziumė ne taip surėdytas serveris kad trauktu žmones.
    8 Birželio 2015 - 23:27 / #14
  8. 
  9. Atsijungęs

charas001

Nu serveris dabar yra tvarkomas, mid servui (Hunter) dar reikia ka taisyt, o 1000x tai comuninity reikia ir daug ka, bet po kieliu dienu bus okay, nes adminas visa diena dirba.
    8 Birželio 2015 - 23:41 / #15
  10. 
  11. Atsijungęs

maugllis

Administratorius

Man kažkaip šviečiasi kad jis nelabai tame gode gaudosi kad tokias klaidas daro formuodamas taip serverį lol visgi čia ne c6 ar h5
    9 Birželio 2015 - 00:18 / #16
  12. 
  13. Atsijungęs

charas001

Tai parasyk jam i PM :D
    9 Birželio 2015 - 00:24 / #17
  14. 
  15. Atsijungęs

maugllis

Administratorius

Aš turiu ir taip ka veikti lol
    9 Birželio 2015 - 00:39 / #18
  16. 
  17. Atsijungęs

charas001

Sia savaite naujas servas gali buti Live ir jis bus PVP.
    15 Birželio 2015 - 16:28 / #19