Donate sistema 0. 5 vėl gaus atnaujinimus

1. Atsijungęs

Grax

Kiek kainuotu unikali sistema tik man vienam ?
    7 Lapkričio 2015 - 15:19 / #21
  2. 
  3. Atsijungęs

Vilmis

JA,
    Jau parašiau čia ne kartą apie naują ir seną versiją, bet ar tu matei? Ne, net nesidomėjai.
    Kitas dalykas. Aš nesuprantu kam mesti donate failus pilnai neištestuotus, tu gal pirma pateik tuos, kurie pilnai ištestuoti, o ne naiviai galvok, kad viską darai be klaidų ir iškart gali kelti neištestavęs. Kokia nauda dbr iš donate sistemų jei nei 1 iš jų neveikia kai atsisiunti NAUJAUSIIUS jų failus?
    + Nu nežinau ar čia serverio konfigūracija kalta kai jungiantis turi nukreipt į kažkokias taisykles, kurių nei failas nei direktorija neegzistuoja. Be to, buvau tyčia sujungęs visus php 5.4 modulius, kad kažko nepraleisti ir kaip tu manai pasikeitė kažkas nuo to? Ne. Aš suprantu sistema nemokama ir dirbi kada turi laiko, BET jei dirbtum kokybiškai ir pilnai ištestuotum tai aš manau, kad nebūtų gaila kažkam paremti dėl sistemos ir šiaip sau. O dbr kai žinai, jog vargsti be reikalo tai ir dirbi šiaip sau... ;)
    8 Lapkričio 2015 - 00:47 / #22
  4. 
  5. Atsijungęs

JA

Grax,
    Dėl šito reikia tartis privačiai, nes reikia detalesnės informacijos dėl sistemos, dėl dizaino.

Vilmis,
    Aš nesuprantu tavo pykčio, tai jei neveikia - nenaudok ir viskas.
    8 Lapkričio 2015 - 08:55 / #23
  6. 
  7. Atsijungęs

Vilmis

JA,
    Ne pyktis, o greičiau nervas ima, nes man reikalinga donate sistema blem! :D o čia siunti vieną, kitą, kelis failus ir? Niekas neveikia, bandai taisyt irgi nieko gero, atrodo viskas ok, bet vis tiek neprijungia ir error nerodo, tuo labiau kai kodas ne mano, nesuprantu kur kas randasi, o ieškot tingiu tame visam failų ir kodo virtinėj tai kur čia nervas neims :D
    8 Lapkričio 2015 - 10:44 / #24
  8. 
  9. Atsijungęs

wewewe

Pavadinimas: L2 žaidėjas

Narys

Vartotojo apdovanojimai: 16

nu tai pats kalts
    8 Lapkričio 2015 - 15:45 / #25
  10. 
  11. Atsijungęs

Vilmis

wewewe,
    no sh*t, Sherlock wink
    8 Lapkričio 2015 - 15:52 / #26
  12. 
  13. Atsijungęs

wewewe

Narys

tai gali pradet jau savo donate sistema programint, kuri bus be erorru, veiks visur ir visada, sugebes viska, integruosis su belekokiom mokejimu platformom
    8 Lapkričio 2015 - 16:11 / #27
  14. 
  15. Atsijungęs

Vilmis

wewewe,
    aš ir taip turiu ką veikti be donate sistemos kūrimo, bet jei žmogus siūlo savo donate sistemas tai tegul bent padaro darbą iki galo. Dbr aš paimčiau sukurčiau donate sistemą, pyst, pyst tas, anas ir dzin veiks normaliai ar ne, bet va imkit dalinuosi. O kai pasakytumėt, kad neveikia tai sakyčiau: tai nemokama donate sistema ždž kada turiu laiko tada dirbu prie jos, gal kitais metais sutvarkysiu klaidas. Aš bent jau beta failais nesidalinčiau, o pateikčiau jau pilnai ištestuotus. Tai va tai tik mano nuomonė, norit priimkit teigiamai, norit neigiamai, vis tiek man neįdomu. :)
    8 Lapkričio 2015 - 17:47 / #28
  16. 
  17. Atsijungęs

Grax

nustokit verkt gave nemokama preke.
    8 Lapkričio 2015 - 20:44 / #29
  18. 
  19. Atsijungęs

wewewe

Narys

++. zmogus kazka daro, viesai sharina. Paimk pafixink ten kokia kliurka ir siusk pull requesta
    8 Lapkričio 2015 - 22:32 / #30