Donate sistema 0. 5 vėl gaus atnaujinimus

1. Atsijungęs

Vilmis

Grax,
    Gal galėtum kažką protingiau pakomentuoti? Nes tas žodis verkimas jau skamba per ne lyg banaliai, šiuo metu visi idiotai jį naudoja prieš žmones, kurie išsako savo nuomonę ar pastabas.

wewewe,
    Svarbiausia kažką daryti, jo? O kaip darysi ir atliksi darbą tai visai neįdomu? wink

Žodžiu neužsiveskit, aš išsakiau savo nuomonę ir iš vis ne jūsų čia reikalas tai ko komentuojat? Dėmesio trūkumas ar kas?
    9 Lapkričio 2015 - 02:16 / #31
  2. 
  3. Atsijungęs

wewewe

Pavadinimas: L2 žaidėjas

Narys

Vartotojo apdovanojimai: 16

O ka, negalima pakomentuot? Duok jam reikalavimu sarasa, mokek uz kiekviena valanda ir galesi reikst pretenzijas kiek tik nori. Iki tol - pranesei apie klaida, paprasei funkcionalumo ir buk ramus.

Daugybe gero softo taip atsirado - padaro koks ciuvelis MVP versija, pasharina git'e. Atsiranda adekvatus useriai, vieni pasakoja apie problemeles, gabesni padeda jas fixint ar daro nauja funkcionala. Tokiu principu gaunasi normalus "produktas".

O visokie komentatoriuxai, tipo "e tu e tavo shudas neveikia, dink is mano interneto" yra niekam neidomus.
    9 Lapkričio 2015 - 02:57 / #32
  4. 
  5. Atsijungęs

Makura

O šita sistema išvis veikia? Ta prasme ją paleisti normaliai live galima veikiant serveriui? Nebus jokių nesklandumų? Ar čia dar tik test versija?
    9 Lapkričio 2015 - 09:25 / #33
  6. 
  7. Atsijungęs

JA

Jei klausi apie senesnę - v0.5 tai žinoma veikia. Pagrindinis klausimas yra ar visas klaidas užlopiau, ar neatsirado naujų, tai sužinosime tik kai kažkas realiai patestuos ant veikiančio serverio, bet mano manymu kažkokių didelių bėdų kilti neturėtų.

Jei kalbi apie naujausią versiją tai jai tikrai reikia testavimo, nors ji ir tobulesnė už savo pirmtaką visomis prasmėmis, bet ji dar "šviežia", todėl reikia testavimų, nors man pvz. kiek testavau ji veikia normaliai, bet vis gi būtinai reikia ją išbandyti veikiančiame serveryje.
    9 Lapkričio 2015 - 21:48 / #34