HmD,
Klausyk, išminčiau, žinok nesi toks protingas koks įsivaizduoji esantis.
Visų pirma apie quest'us. Užkliuvo, kad jie vis dar .py faile ir dėl to prisigalvojai ko norėjai. Tavo žiniai visi questai veikia be problemų, buvo ištaisyti ar perkurti visi questai apie kuriuos pats žinojau ar buvo pranešta ir visi pataisymai buvo daromi atsižvelgiant į L2OFF-Interlude info, o ne iš piršto laužtą.
Antra: Kas dėl source - aš pasakiau, kad kol kas juo nesidalinsiu, bet nesakiau, kad tai bus visą laiką.
Trečia: Libs - kurie buvo būtini, tie atnaujinti. O ką tu ten dar atnaujinsi? Mysql connector, kuris sukels problemų žmonėms, kurie naudos senesnę mysql versiją? Ar jython ir java-engine, kurie naudojami paleisti py failus? Jų atnaujinimas reikštų visų py failų bereikalingą atnaujinimą-pataisymą, nes skirtųsi tam tikri skriptai. Esmė ta, kad jie veikia be problemų ir jiems tas atnaujinimas nereikalingas, o jei keisiu kažkada tai nebent py failus į java, o kol kas reikalo nematau.
P.S. Frozen ar ne frozen čia, bet reikalas tas, kad pats frozen tai pervardintas scoria, o pats scoria dar keli pervardinti projektai kol galiausiai visų finišo tiesioji kertasi su l2jserver. Jūsų žiniai visų žinomų projektų pagrindas kažkada buvo l2jserver, tad neaiškinkite man, kad kažkas pervardinto jei pamatėt kažką pažįstamo ar panašaus.
Kitas dalykas, pavargčiau vardinti visus dalykus, kuriuos čia taisiau ar perdariau naudodamas oficialią informaciją. Užuot žaidę čia detektyvus geriau ačiū pasakytumėte, kad pasidalinau nemokamai, nes tie, kurie neužsiima programavimu jiems čia tikras auksas ir tai tikrai ne mano nuomonė. Yra kas naudoja šitą pack ir džiaugiasi, nes nei acis, nei lucera, nei dar kažkoks kitas neatitiko jų lūkesčių.
Ir taip, pack turi globalią duomenų bazę iš kurios tik paima informaciją, bet tikrai jokios informacijos nesiunčia. Tai tiesiog pack'o apsauga ir nieko daugiau. Galite patys pasižiūrėti .jar faile, kad atliekamas tik prisijungimas ir nieko daugiau. Galiu užtikrinti, kad pack visiškai saugus be jokių backdoors ar kitų bereikalingų dalykų, kuriuos nematau reikalo daryti.