L2jorion. Com - private interlude files project

L2jOrion.com - Private Interlude Files Project
    
  1. Atsijungęs

    Damon

    Pranešimai: 0

    Hello, fellas
    I think it's time to forget other projects like acis, frozen, lucera and etc, because they're overrated or asking too much money for their own packs.
    We are the new project, but not new in coding or developing servers. We have a many years experiences baggage and we know what our customers want.
    So, we're gonna start a new project which share server's files (pack) for free, but first of all, help us to test those files for first sharing.
    Before opening this project - we already done many, many updates and fixes. This pack has everything what nowadays packs have and even more.

    Just visit us and download our patch (system) to try it:
    https://www.l2jorion.com

    That's all, guys, for now. Follow us on the website page for more news.

    Sincerely,
    L2jOrion Team.
    21 Lapkričio 2018 - 03:30 / #1
  2. 
  3. Atsijungęs

    HmD

    Pranešimai: 0

    Shity files on shity project, no source, based on l2jfrozen, dont use these crapy files.
    29 Lapkričio 2018 - 16:43 / #2
  4. 
  5. Atsijungęs

    Damon

    Pranešimai: 0

    HmD,
    Mate, you don't even imagine how much things were here done. :)
    Try to check it and you will be surprised. ;)
    30 Lapkričio 2018 - 09:00 / #3
  6. 
  7. Atsijungęs

    HmD

    Pranešimai: 0

    Tryed. Its a crap. Delete thread and stop sharing crap files :)
    2 Gruodžio 2018 - 09:49 / #4
  8. 
  9. Atsijungęs

    Katcu

    Pranešimai: 0

    Prikūrė čia Vilmis projektu :D
    2 Gruodžio 2018 - 13:49 / #5
  10. 
  11. Atsijungęs

    HmD

    Pranešimai: 0

    Nieko jis neprikūrė :D frozena paėmes pervadint bet kas gali :)
    2 Gruodžio 2018 - 15:42 / #6
  12. 
  13. Atsijungęs

    Katcu

    Pranešimai: 0

    Tai jau taip, geriausia kai trina žinutes savo šūdforumi už parašytą tiesą, dar frozen forume rašo kad jo šūdpakis geresnis už frozen, poxui kad pas pati frozenas :D
    2 Gruodžio 2018 - 18:29 / #7
  14. 
  15. Atsijungęs

    HmD

    Pranešimai: 0

    Tai ne vien frozen forume, visur ir mxc ir brazil ir acis , visus packus apstume, tarsi so šitas Š geras būtų,be source, su milijono metu senumo questais ir dar senesniais libs, dar pasakoja kad low rate galima ant jo statyt :D žiaurus, gyvenime nenaudočiau tokių failu, beto kas planuoja testint būkit atsargūs jo failai jungiasi į jo asmeninį database, tipo tikrina licenzija, su išjungtu netu net nepajungsi jo failu, negali žinot gal jis ir jūsų passwordus parsisiunčia, būkit atsargūs, ir nenaudokit šito ŠŠŠ
    2 Gruodžio 2018 - 19:57 / #8
  16. 
  17. Atsijungęs

    Damon

    Pranešimai: 0

    HmD,
    Klausyk, išminčiau, žinok nesi toks protingas koks įsivaizduoji esantis.
    Visų pirma apie quest'us. Užkliuvo, kad jie vis dar .py faile ir dėl to prisigalvojai ko norėjai. Tavo žiniai visi questai veikia be problemų, buvo ištaisyti ar perkurti visi questai apie kuriuos pats žinojau ar buvo pranešta ir visi pataisymai buvo daromi atsižvelgiant į L2OFF-Interlude info, o ne iš piršto laužtą.

    Antra: Kas dėl source - aš pasakiau, kad kol kas juo nesidalinsiu, bet nesakiau, kad tai bus visą laiką.

    Trečia: Libs - kurie buvo būtini, tie atnaujinti. O ką tu ten dar atnaujinsi? Mysql connector, kuris sukels problemų žmonėms, kurie naudos senesnę mysql versiją? Ar jython ir java-engine, kurie naudojami paleisti py failus? Jų atnaujinimas reikštų visų py failų bereikalingą atnaujinimą-pataisymą, nes skirtųsi tam tikri skriptai. Esmė ta, kad jie veikia be problemų ir jiems tas atnaujinimas nereikalingas, o jei keisiu kažkada tai nebent py failus į java, o kol kas reikalo nematau.

    P.S. Frozen ar ne frozen čia, bet reikalas tas, kad pats frozen tai pervardintas scoria, o pats scoria dar keli pervardinti projektai kol galiausiai visų finišo tiesioji kertasi su l2jserver. Jūsų žiniai visų žinomų projektų pagrindas kažkada buvo l2jserver, tad neaiškinkite man, kad kažkas pervardinto jei pamatėt kažką pažįstamo ar panašaus.

    Kitas dalykas, pavargčiau vardinti visus dalykus, kuriuos čia taisiau ar perdariau naudodamas oficialią informaciją. Užuot žaidę čia detektyvus geriau ačiū pasakytumėte, kad pasidalinau nemokamai, nes tie, kurie neužsiima programavimu jiems čia tikras auksas ir tai tikrai ne mano nuomonė. Yra kas naudoja šitą pack ir džiaugiasi, nes nei acis, nei lucera, nei dar kažkoks kitas neatitiko jų lūkesčių.

    Ir taip, pack turi globalią duomenų bazę iš kurios tik paima informaciją, bet tikrai jokios informacijos nesiunčia. Tai tiesiog pack'o apsauga ir nieko daugiau. Galite patys pasižiūrėti .jar faile, kad atliekamas tik prisijungimas ir nieko daugiau. Galiu užtikrinti, kad pack visiškai saugus be jokių backdoors ar kitų bereikalingų dalykų, kuriuos nematau reikalo daryti.
    3 Gruodžio 2018 - 01:21 / #9
  18. 
  19. Atsijungęs

    HmD

    Pranešimai: 0

    Vat kai bus source tada galėsi ir užtikrint kad backdoors nėra, o dabar tavo žodis prieš mano žodį, prisijungima padarei vadinasi pasitikėjimas krenta, juolab kad free share, kam tada ta tavo "apsauga" ? Aš irgi galiu pasakyt kad aš "daug ką sutvarkiau" , changelog nėra, datapack puse failų nereikalingų, multisell errorus mėto dėl trūkstamų failų, parašei 20+ eilučių teksto ir nieko konkretaus, eik į kitų open source projektų forumus dar kartelį apstum visus, tada daugiau teigiamų atsiliepimų gausi apie savo šūdiną niekam tikusį share :)
    3 Gruodžio 2018 - 11:56 / #10