Javo kodo keitimas

1. Atsijungęs

gloroul

Sveiki, gal kas galėtų numesti pamoka kaip reikia scriptą perdaryti iš vienos versijos į kitą ? nu pvz, radau gracia final įdomų kodą, bet servas mano h5 , tai kaip reiktų pritaikyti jį ?
    23 Spalio 2013 - 12:23 / #1
  2. 
  3. Atsijungęs

wewewe

Pavadinimas: L2 žaidėjas

Narys

Vartotojo apdovanojimai: 16

Cia tas pats kaip prasyti perdaryti instrukcijas kelionei i parduotuve klaipedoje, bet kad veiktu kaune. Nera ir nebus universalaus "recepto". Cia reikia moketi bent java pagrindus, sugebeti skaityti ir analizuoti koda. Tada pastini scripta, bandai kompiliuoti/vykdyti, ziuri errorus, aiskinies kodel jie atsiranda, taisai koda... Arba pradek nuo programavimo pagrindu arba ieskok ta reikala ismanancio zmogaus.
    23 Spalio 2013 - 13:21 / #2
  4. 
  5. Atsijungęs

gloroul

wewewe,
    na man bent kažkokio pvz reiktų, kad nuo kažko užsikabinti ir panašiai...
    23 Spalio 2013 - 14:26 / #3
  6. 
  7. Atsijungęs

Grax

užsikabinimas ir panašiai kaip sakė wewewe : "Arba pradek nuo programavimo pagrindu"
    23 Spalio 2013 - 15:29 / #4
  8. 
  9. Atsijungęs

gloroul

Grax,
    turiu as tuos programavimo pagrindus :) studijuoju tai, tad ir praejau, bet praktiskai ant l2 nelabai gaudaus ka mazdaug redaguoti ir pan reikia :)
    23 Spalio 2013 - 16:59 / #5
  10. 
  11. Atsijungęs

wewewe

Pavadinimas: L2 žaidėjas

Narys

Vartotojo apdovanojimai: 16

Nezinau kur ir ka studijuoji, bet jei bent antra kursa pasiekei, tai nebeturetu kilti tokie abstraktus klausimai. Klausk konkreciau: "va cia persidarineju top pvp skripta nuo interludes ant h5 ir nu niekaip neiseina padaryt kad rodytu visus zaidejus, o ne viena. Va mano nuomone uz tai atsakingas kodo gabalas, paaiskinkit kodel rodo tik viena zaideja".
    23 Spalio 2013 - 17:39 / #6