Navicat

1. Atsijungęs

gerardas

Unbidden,
    Nesuprantu tik prie ko Ekrano remontas yra susijes su mysql problema? :D Cia su deze gal labiau turetu buti problemu ar operacine sistema?
    Ekranas gi tik rodo vaizda :D
    Paskutinį kartą redagavo: gerardas 14 Sausio 2015 - 00:05
    14 Sausio 2015 - 00:04 / #21
  2. 
  3. Atsijungęs

Unbidden

gerardas
    Unbidden,Nesuprantu tik prie ko Ekrano remontas yra susijes su mysql problema? :D Cia su deze gal labiau turetu buti problemu ar operacine sistema?Ekranas gi tik rodo vaizda :DPaskutinį kartą redagavo: gerardas Šiandien, 00:05

aš nesakau, kad susyje, tačiau tokia nesamonė atsitiko ir tiek, nes prieš gedimą taip nebūdavo. O Windowsus perrašyt reikia senai jau čia, ne dėl MySQL jie bus perrašyti.
    14 Sausio 2015 - 04:53 / #22
  4. 
  5. Atsijungęs

Unbidden

Chebra, nebesuprantu. Perrašė windowsus, viskas veikia, kas anksčiau neveikė, ant MySQL uždėjau passwordą viskas normalei, nes jo seniau nėjo uždėti prieš windowsų perašymą. Bet Navicat jei sukur localhost man meta errorą. Fotkes:
    FOTO1
    FOTO2
    14 Sausio 2015 - 18:27 / #23
  6. 
  7. Atsijungęs

djjapulis

keistoka truputuką.kai hėbra kuria l2 serverius,o kompą perinstaliuot neša kažkam kitam ir dar už tai pinigus moka..nesiriša visa šitai :) aišku,čia kiekvieno reikalas,šiaip mažytis pastebėjimas
    winked
    14 Sausio 2015 - 18:32 / #24
  8. 
  9. Atsijungęs

Unbidden

djjapulis
    keistoka truputuką.kai hėbra kuria l2 serverius,o kompą perinstaliuot neša kažkam kitam ir dar už tai pinigus moka..nesiriša visa šitai :) aišku,čia kiekvieno reikalas,šiaip mažytis pastebėjimas
    winked

mano mažytis pastebėjimas toks, kad tavo komentaras visiškai neatspindi temos. Geriau kažką pasakytum, kas man pagelbėtų, o ne tokius komentarus rašinėtum.
    P.S įrašius passwordą į tą eilutę, tada rašo using password: YES... Ir toks pat erroras.
    14 Sausio 2015 - 18:34 / #25
  10. 
  11. Atsijungęs

Unbidden

Susitvarkiau. Ačiū bandžiusiems padėti. fellow
    14 Sausio 2015 - 19:03 / #26