Starting adena fail

Starting adena fail

1. Atsijungęs

pvpflu

Sveiki, turiu beda, configuose esu nustates starting adena 1000, bet kai susikuri nauja charakteri , jis turi gerokai daugiau. kaip istaisyti sia klaida?

net enezinau kur ieskoti tad duokit patarimu gerieji zmones
    Paskutinį kartą redagavo: pvpflu 2 Spalio 2015 - 12:25
    2 Spalio 2015 - 12:23 / #1
  2. 
  3. Atsijungęs

wewewe

Pavadinimas: L2 žaidėjas

Narys

Vartotojo apdovanojimai: 16

Si klaida yra gan daznai pasitaikanti ir siais laikais jau nieko nestebinanti. Zinoma netreniruotai akiai ji gali pasirodyti labai didziule ir visa zaidima griaunancia. Taciau skubu Jus nuraminti ir patikinti jog taip anaiptol nera.
    Vadovaudamiesi mano patentuota, dvieju pakopu problemos sprendimo metodika, Jus greitai ir neskausmingai vel turesite zvalu serveri, kuris jums kasdien sypsosis! Tad per daug nedelsdamas noriu supazindinti Jus su sprendimo budu, kuris jau keturis metus gelbeja serveriuxu kurejuxus visame pasaulyje nuo brazilijos iki portugalijos.
    Tiesa, naudodamasis proga noriu padekoti savo geriems draugams michailui dzordanui, bei katerinai perovai uz buvima salia kai man tikrai to reikejo, kai vos nenuprotejau isradinedamas sia teorija.
    Taigi taigi taigi *fanfaros skamba*!!! Susikaupkite ir TIKSLIAI vykdykite zemiau esancius nurodymus:

1) rask eilute kur prideda 1500000929 adenas
    2) istrink ja

Pries pradedami butinai isitikinkite, kad instrukcijas supratote ITIN tiksliai ir kad tai darydami nekelsite pavojaus sau ir aplinkiniams. Aciu.
    2 Spalio 2015 - 19:47 / #2