Kokį server pack rekomenduotumėt naudoti?

1. Atsijungęs

gerardas

Nesijaudinkit graxas profesionalas o mes tik megejai, nesedim prie kodavimu kiaurias dienas, mokomes po truputi del savo malonumo o kad jis cia raso nesamones tai nekreipkit demesio :D visados bus ismincius kiekvienam forume. gal tau jau laikas uzsiimt rimtais dalykais o nebesedet sitam forume :D daugiau laiko cia praleidi nei su savo vaikais

Piktas,
    Pasijunk frozena ir dziaukis
    Paskutinį kartą redagavo: gerardas 25 Gruodžio 2015 - 02:39
    25 Gruodžio 2015 - 02:37 / #31
  2. 
  3. Atsijungęs

Skytech

Visi nori pasirodyti protingais, tik gaila, kad dažniausiai tokius vaizduoja tie, kurie dar nieko nepasiekė, apart daug komentarų forumose..
    Aš taip pat naudoju frozeną dabar, ir nematau tokių spragų pvp serveriui, dėl kurių reikėtų keisti platformą.
    25 Gruodžio 2015 - 03:50 / #32
  4. 
  5. Atsijungęs

Grax

gerardas ramus forumas jau pora dienu buvo be jokiu postu :D
    skytech kai nesupranti tai ir nematai, isijunk debug rezima ir pamatysi. Btw savo laiku buvau daug pasiekes, dabar tik forumauju ir serveriai pagal uzsakyma del siaip uzdarbio.
    25 Gruodžio 2015 - 12:13 / #33
  6. 
  7. Atsijungęs

Vilmis

Niekam nepatarčiau naudot frozeno, ypač midams, nes aš nuo senai jį naudoju ir kai atnaujimus imdavau iš developerių tai matydavau, kaip jie patys bugų belekiek pridarydavo, kitų atnaujinimų net neimdavau + aš pats dbr frozen naudoju ir nors turiu ilgai, bet dar ir dbr atsiranda ką taisyti kai jau ir taip belekiek visko nuveikęs, turbūt nebuvo tokios vietos kur nebūt reikėja prikišt pirštus. Patarimas: nenaudokit frozeno, tuo labiau jei kodavime naujokai. :)
    10 Sausio 2016 - 06:31 / #34