Teleportas, kad leistu ne tik gm bet ir paprastus char, help!

1. Atsijungęs

Silencis

Sveiki, kaip padaryti, kad teleportuojantis paprastam zaidejui is jos i artimiausia leidziama taska neatitelintu o leistu teleportuotis ten kur reikia?
    Nes pvz tokiom zonom kaip antharo lair ten kur pats antharas adminui leidzia teleportuotis per gk nustatytas kordinates, o paprastam zaidejui ne, ismeta ji i dragon valley kazkur.Padekite iveikti sita problema, confinguose nieko nerandu.
    28 Kovo 2013 - 21:18 / #1
  2. 
  3. Atsijungęs

maugllis

Administratorius

28 Kovo 2013 - 21:56 / #2
  4. 
  5. Atsijungęs

gerardas

Arba... Jei naudoji Frozena reikia ijungti kad neimtu questu kai telinies pas tuos rb... tada ant frozeno kai telinies atsirandi prie tu bosu teleporteriu.. pakeisk per database cordinates kur nutelina ir viskas.. o jei ant aCis tai reiktu man rods per source jau ten pasidaryt.. o seip yra failiukas ant aCis teleport.xml man rods ten visas cordinates gali pasidaryt, net naujas sava
    28 Kovo 2013 - 22:10 / #3
  6. 
  7. Atsijungęs

Silencis

bandziau pakeisti zone type, bet mane iskarto is oro i apacia meta, o ne i zona atiteleportuoja, o kas blogiausia, kuo daugiau keiciu kazko, tuo daugiausiai problemu, tai galiausiai i gameserveri neleido, kol neatstaciau visko, patarkit kaip pasikeist i kokia zona, koks turi buti zone type kad viskas veiktu? ir ar nereikia to zone i kita faila perrasyt o ten istrint ? kaip geriau pagelbekit.
    28 Kovo 2013 - 22:56 / #4
  8. 
  9. Atsijungęs

maugllis

Administratorius

Susirask kokio girano zonos tipą ir bandyk į tokį pat pasikeisti norima zoną.
    28 Kovo 2013 - 23:35 / #5
  10. 
  11. Atsijungęs

tuzas

su custom_boss.xml pazaisk ir viska ten rasi , plius Q reikia atjunkt.
    28 Kovo 2013 - 23:35 / #6
  12. 
  13. Atsijungęs

Silencis

kur ta quest atjunkt gali pasakyti? l2jserver packas.
    29 Kovo 2013 - 10:28 / #7
  14. 
  15. Atsijungęs

Silencis

seed of destruction mano zona, ir man i vidu neileidzia, kai bandau teleportuotis, atgal ismeta. o su admin leidzia, ka daryti padekite ?
    29 Kovo 2013 - 10:47 / #8