Teikiu pagalbą

1. Atsijungęs

Vercorso

Sveiki. Teikiu pagalbą naujokams Lineage2 Interlude serverių kūrime. Padedu kai turiu laisvo laiko. Turiu laiko - padedu, neturiu laiko - nepadedu. Jei domina susisiekite su manimi skype.
    Mano skype id - live:vercorso
    30 Rugpjūčio 2017 - 21:49 / #1
  2. 
  3. Atsijungęs

nendre

ok. kreipsiuosi, nes sudėtinga yra tai ko nežinai, bet paprasta tai ką moki. Kantrybės jums live:vercorso dėl būsimų neišmanėliškų klausimų.
    30 Rugpjūčio 2017 - 22:59 / #2
  4. 
  5. Atsijungęs

knp2t

Hi, nenoriu labai apsunkinti gyvenimo, bet atsirado problema, kai jungiu database instaleri ir instaliuoju database, man meta errorus : ERROR 1045 (28000): Access denied for user 'root@localhost' (using password: YES)

Kas per nesamone, gal kas galetu paaiskinti, kame problema? As jau ieskojau sprendimo internete, ten siulo kazkokiu budu password MySQL pakeist , bet tas budas pas man irgi neveikia. Gal kam yra taip buve ir zino kaip tai issprest? P.S Idedu SS
    31 Rugpjūčio 2017 - 00:18 / #3
  6. 
  7. Atsijungęs

wewewe

Pavadinimas: L2 žaidėjas

Narys

Vartotojo apdovanojimai: 16

Pats tupiausias variantas - uninstall mysql ir su rankytem istrink viska kas lieka is

1. Windows XP: "C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\MySQL\MySQL Server 5.1"
    2. Windows Vista(?) / 7 / 8: "C:\ProgramData\MySQL"

aisku dings viskas, ka ten turejai, kartu su useriu passwordais. Galesi is naujo installint mysql ir uzsidet belekoki pass.

O siaip tai keiciasi easy tie passwordai pamirsus. Turbut neteisingai seki instrukcijas.
    Paskutinį kartą redagavo: wewewe 31 Rugpjūčio 2017 - 14:11
    31 Rugpjūčio 2017 - 14:10 / #4
  8. 
  9. Atsijungęs

knp2t

wewewe,

Dabar tai jau lyg ir susitvarkiau su tuo Error'u, bet db kita nesamone, kai paleidziu serveri ant startgameserver.bat isskoka java.lang.javaOutofMemoryError , bandziau jau ir javoje -Xmx4096m padaryt ir tame faile nustatyt atminti, bet max ka pasiekiu tai 1200m, kai padarau daugiau ismeta sita error. O kad pilnai paleistu reik bent 1400m tai nzn ka db daryt
    31 Rugpjūčio 2017 - 20:11 / #5
  10. 
  11. Atsijungęs

wewewe

Pavadinimas: L2 žaidėjas

Narys

Vartotojo apdovanojimai: 16

Kiek ram kompe? Ir pasitikrink ar java ne 32bit isirasei. O gal isvis net windowsai 32bit.
    1 Rugsėjo 2017 - 10:39 / #6
  12. 
  13. Atsijungęs

kursimserva

Sveiki, man tapati bedele iskilo, Errora meta access denied for user 'root'@'localhost...
    Ar gali buti delto kad per rauteri (wifi) pajungtas pc,ar tiesiog ipu ten daugiau reikia surasyt tu vidiniu ir isoriniu nei pagal video, nes frozen 1132 patche ten viskas kiek kitaip? Nes pasvorda tai garantuotai tokipat parasiau abiejuose configuose. Nepykit už bukumą, kolkas žalias šitam reikale fellow
    Paskutinį kartą redagavo: kursimserva 5 Rugsėjo 2017 - 23:16
    5 Rugsėjo 2017 - 23:15 / #7