Kur geriausia reklamuoti serveri?

    
  1. Atsijungęs

    KASIAKAS

    Pranešimai: 0

    teampages,
    http://l2goddess.eu/
    galiu sito web dizaina parduoti.
    22 Kovo 2018 - 13:02 / #11
  2. 
  3. Atsijungęs

    amenifus

    Pranešimai: 0

    Dabartinis Beyond tinklapis (šiuo metu atrodo taip http://prntscr.com/ku4m4x) matosi (iš pirmo žvilgsnio), kad profesionaliai darytas, nors aš jaučiu antipatiją jam: bitcoin'ai, Facebook, VK - visa tai reklamai, žmonėms pritraukti ir pasidaryti rimtų $$$.

    Apie L2Dragonwind puslapį (šiuo metu atrodo taip http://prntscr.com/ku4nyo): pirmas įspūdis - standartiškai (turiu omeny L2 svetainių stilių) ir kokybiškai atrodantis bei pasitikėjimą keliantis, nors puslapius sunkiai krovė (trumpalaikės našumo problemos?:D). Kaip sako pamper: "suprantama kad nieko naujo serveri nepamatysi".

    Verdiktas: užsuki į Beyond puslapį, matai modernumą ir "fancy stuff", kas sukelia kokybės įspūdį, tačiau mano subjektyvia nuomone man tokie vertimaisi per galvą, kad tik pritraukti žmonių, nepatinka. Užsuki į L2Dragonwind ir matai tipinį L2 servo svetainės vaizdą ir numanai, jog bus tikriausiai toks pats paprastas L2 Interlude servas, kokiuose esi žaidęs. Jei pats dabar loščiau L2, tai tikrai pabandyčiau prisijungti ir pažiūrėti kas kaip, bet čia jau mano subjektyvus pastebėjimas, kadangi man tokie "old school" servai prie širdies.
    14 Rugsėjo 2018 - 00:28 / #12