Padekit

PADEKIT

1. Atsijungęs

mlnderii

Mobai dideli labai kai itrenki o taip net nerodo triusiai laksto..

textures visos yra...
    http://www.part.lt/perziura/7d48cd8a19cd433bb83c8958c2130bca603.jpg
    21 Balandžio 2013 - 16:38 / #1
  2. 
  3. Atsijungęs

wewewe

Pavadinimas: L2 žaidėjas

Narys

Vartotojo apdovanojimai: 16

kas kas negerai
    23 Balandžio 2013 - 17:56 / #2
  4. 
  5. Atsijungęs

alvius

Sveiki, gal galetumet paaiskinimu nuoroda kokia imesti, pvz kaip ikelti buferi, shopa, tp, mamonus ir t.t. Galima ir rusu kalba jei butu. Susikuriau servuka sau interlude esu pradedantis, info internete pilna tik labai viskas painu, kai kur nepaaiskinta viskas iki galo, tad buciau dekingas uz-kur, konkrciai ir aiskiai viskas aprasyta, nuoroda :)
    30 Geg. 2013 - 08:06 / #3
  6. 
  7. Atsijungęs

alvius

Tiesa pasakius net gm susikures harakteri nemoku nustyti, gal pradziai kaip tai padaryti parasytu kas :)
    30 Geg. 2013 - 08:32 / #4
  8. 
  9. Atsijungęs

maugllis

Administratorius

video gide parodyta kaip užsidėti gm.
    30 Geg. 2013 - 11:59 / #5
  10. 
  11. Atsijungęs

alvius

Na gm jau ussidejau, bet manau daug dar teks ismokti:) Katik ikeliau npc_bufer isspwnina ji man bet jis neveikia...
    you are either not on a quest that involves this NPC ir t.t. :) Del gm idejimo irgi ne iki galo viskas isaiskinta, pvz kad serveryje reikejo man pakeisti admin levelius, nes nevisada buna 100 ar panasei, o reikia nustatyti navicate tokius kokie irasyti serve, delto man ir nepavyko kol nepakeiciau :)Netoks jau lengvas tas servo pritaikymas savo reikmems :D
    30 Geg. 2013 - 12:27 / #6
  12. 
  13. Atsijungęs

maugllis

Administratorius

video gide minėjau kad access lvl buna skirtingi pagal paka, gidu negalima aklai pasikliauti nes gali būti daug niuansu ir skirtis pagal kronika, paka ir pan. tačiau ant kelio tikrai manau kad visus užves kaip susikurti, tereik tik netingėt pasinaudot google ar pasukti galva ir serverį susikurti nebus sunku.
    30 Geg. 2013 - 13:22 / #7
  14. 
  15. Atsijungęs

alvius

Taip taip, rekomenduoju visiems pabandyti kam veza l2, o kas del savo servo cia kaip sakant nuo kiekvieno bukumo priklauso :) PVZ: as visiskai bukas iki to buvau siam dalyke bet per 4 dienas paleidau serva, manau dar po kokiu metu ir reituosia busiu kokoj 10 vietoj :D Kilus rimtesniu klausymu manau dar jus patrukdysiu ponas maugllis :) O kolkas dekoju us svetaine, nes perejau ju daug ir niekur nieko konkretaus neradau, manau ira ju bet pataikiau i jusu :D

Seip turiu viena klausimeli. Ar buna serveriu parsisiusti sakykim sukonfiguruotu 75x. Nes tuos kuriuos parsisiunciau ir kuriuos paleido tai visi 1 reito sunulinti ir viska tenka darytis paciam nuo pradziu, pasimokinti neblogai, bet jau paruostam teliktu tik pagal save pritaikyti :)
    Paskutinį kartą redagavo: alvius 30 Geg. 2013 - 14:12
    30 Geg. 2013 - 14:03 / #8
  16. 
  17. Atsijungęs

maugllis

Administratorius

Buna paruoštu kaip sako rusai гатов сервер, juose viskas buna jau padaryta, sudėti npc, padarytos zons, dropai ir pan, tačiau aš tokiu nerekomenduoju, nei pats išmoksi tvarkytis serverį nei žinosi ko ten prikišta ko neprikišta, o tokius ir tvarkyt paskui vienas vargas kai ne pats kures ir vargsti ieškodamas bėdu.
    30 Geg. 2013 - 16:57 / #9
  18. 
  19. Atsijungęs

alvius

Apie tai ir as pagalvojau seip, geriau paciam susikurti, beje as is ru parsisiunciau keturis tokius servus ir nei vieno neisejo paleisti normalei, tai login neveikia tai login on o harakterio sukurti neina :D nezinau gal netaip kaska dariau, tiekto koncentruosimes nuo pradinuku :D
    30 Geg. 2013 - 17:01 / #10