Kraunama, palaukite...
L2help.lt
Forumas
L2help.lt
Forumas L2help.lt
Pagrindinės diskusijos (serveriai)
Pagalba su serveriu
Network portalai
Network portalai
Sveiki, gal kas zino kaip atidaryti interneto portalus? na nes pas mane isorinis intikas, bet neina servo sukurt, nes portalai uzdari :(
Atsijungęs
liutas
Sveiki, gal kas zino kaip atidaryti interneto portalus? na nes pas mane isorinis intikas, bet neina servo sukurt, nes portalai uzdari :(
23 Geg. 2013 - 21:57 /
Atsijungęs
maugllis
Administratorius
Prisijungi prie savo routerio ir atsidarai reikalingus portus, kaip konfiguruotis savo routerį ieškok internete pagal savo turimo routerio modelį.
23 Geg. 2013 - 22:04 /
Atsijungęs
liutas
O ka siulai jei as routerio neturiu ? pas mane viens paprastas adb modemas ir sitas pc per wify pajunktas? ... :)
23 Geg. 2013 - 22:24 /
Atsijungęs
maugllis
Administratorius
junkis į ta modemą tada. Esmė visvien panaši kaip ir turint routerį.
23 Geg. 2013 - 22:34 /
Atsijungęs
liutas
buk zmogus ir i skype man viska paaiskink, nes nedasuntu isvis kur ir ka daryt.. :( skype liutas950
23 Geg. 2013 - 22:36 /
Atsijungęs
maugllis
Administratorius
Taigi rašyk į google savo modemo modelį ir pridėk how to open port, rasi tikrai pilna informacijos, beje kam tau atsidaryt portus, nemanau kad leisi serverį per wifi , o pačiam kad eitu pasijungti gali leisti ir ant localhost įrašant vidinį ip.
23 Geg. 2013 - 22:41 /
Atsijungęs
liutas
esme tame, kad mes 6 draugai norim i viena serva sueit ir ziuret kaip kas... na zodziu pagalbos mazai sulaukiau, bet aciu :)
23 Geg. 2013 - 22:45 /
Atsijungęs
Erlandys
liutas
,
prašom eiti į gūglą, parašyti Hamachi susirasti informaciją ir serverį leisti ant Hamachi, visi draugai galės prisijungt, jei nepatingėsi :)
24 Geg. 2013 - 00:16 /
liveinternet
digg
digg
ya
blogger
memori
linkedin
mail
moikrug
bobrdobr
friendfeed