Pagalbos su ikelimu

1. Atsijungęs

Kennedy

Sweiki ieskau zmogaus kuris galetu sutvarkyti serveri irasyti java i serveri mysql ir t.t nes man tokie dalykai ne dasunta ir taip per dauk informacijos galvoese.. kas galetu padeti rasykit cia savo skype arba man i skype metrax. su tasku(Edga)
    18 Spalio 2013 - 20:04 / #1
  2. 
  3. Atsijungęs

Grax

Jeigu tokie dalykai nedasunta tai net nekurk serverio.
    19 Spalio 2013 - 10:55 / #2
  4. 
  5. Atsijungęs

Kennedy

Jeigu tu cenzura esi nekomentuok... tau svarbiausei pokomentuoti.. jau nebereike susitvarkiau.
    20 Spalio 2013 - 03:16 / #3
  6. 
  7. Atsijungęs

povis111

Kennedy,
    Patariu tau susiprotėt, žmogau. Mane skypej vaiku pavadinai, na bet pri*ises buvau, pasitaiko :D. Bet kai tokias nesamones čia kalbi, tai man pačiam kyla abejones ar tu susiprotėjęs. Nesupratai, ką norėjo pasakyti Grax, "pakomentuot svarbiausia", taigi jis norėjo paskatinti tave, kad pats spręstum problemas. Pirmiausia reikia pagooglint, pasižiūrėt gidų, o tada kai kas nors nesigauna, rašyt į forumą ką bandai padaryti, kas pavyko, kaip viskas vyko ir galiausiai kokia bėda kyla. *PEACE*
    20 Spalio 2013 - 11:29 / #4
  8. 
  9. Atsijungęs

Grax

povis111 nenorėjau jo paskatint o tik atbaidyt, bet sueis ir Tavo versija. :D
    Kennedy, jei kuri servukaxxx tai turėk bent biški motyvacijos pasidomėt kas kaip, kur ir kodėl. Jei šito nedarysi tai nemanau jog čia kiekvienas skubės forume Tave traukt iš šiknos.
    20 Spalio 2013 - 12:48 / #5
  10. 
  11. Atsijungęs

Personazas

Saip pirma syk labia sunku pakurti serva nes nezinai ka spausti ka redeguoti ir panasai as tik per vakar diena ismokau pakurti serva npc dar ikeliau kelis bet niekaip neina man tu custum itemu imesti i serva.
    25 Lapkričio 2013 - 18:30 / #6