Sveiki, norėjau paklausti kaip reiktų padaryti jog leistų jungtis prie senesnės versijos serverio su naujesne l2 versija.. Pvz sukuriu h5 serverį ir noriu prisijungti į epilogo serverį.. Kiek bandžiau tai vis išmeta dc arba nejungia... ką galėtumėt jūs patart ?
gloroul, sukuriu h5 serverį ir noriu prisijungti į epilogo serverį geras pavyzdys. O šeip jei nori su H5 klientu pasijungt Epilogue serveri nepavyks, nes: Nesutaps siunčiami paketai, sutaps tik dalis jų, arba visiškai nesutaps. Patariu to net nebandyt, nes betkokiu atveju nepavyks. Nebent esi labai pasiryžęs java programeris ir sugebesi perdaryt serverio paketu skaitytuva ar kas ten toks yra, kad suprastu H5 kliento siunčiamus paketus. Va, ką aš kažkada padaręs buvau:
čia c5 serverio loginas sugeba skaityt c1 kliento paketus. Aišku atrodo nuobodžiai, čia tik patarimas :D.
Kame bėda??? krč kursiu serva ant vidinio ipo ir servas pasikuria puikiai, pakeičiu per configus į išorini ipa, ir nebeleid serva pakurt?? aks per briedas??
Batonas, nu nežinau, nežinau :D. Kai aš ant vidinio jau ilga laika leidžiu nelabai ka ir žinau. Gali but, kad jei pas tave vidinis ip, nepasileidžia, bet čia aš neįsitikinęs.
povis111, PAs mane yra vidinis ip, aš atsidariau portus kad l2 būtų kaip išorinis ip'as. Aš ant savo vidinio ipo irgi galiu gražiai servą paleist. O kai tu paleidi ant vidinio žmonės gali į tavo servą prisijunght?