Enterworld. Java

1. Atsijungęs

benasv1x

Sveiki, atsidarau enterworld.java faila ir ten pasikeiciu i savo norima teksta issaugau, bet man niekas nepasikeicia, nujauciu jog reikia kazkaip isaugoti tuos pakeitimus kad java pripazintu ji, bet kaip tai padaryt?
    1 Lapkričio 2013 - 12:24 / #1
  2. 
  3. Atsijungęs

maugllis

Administratorius

Pakeitus reikia per naujo susikompilinti failus ir permesti failiukus kurie buvo redaguoti.
    1 Lapkričio 2013 - 13:02 / #2
  4. 
  5. Atsijungęs

benasv1x

maugllis, Jai gali biski issamiau kaip visa tai atlikti?
    1 Lapkričio 2013 - 13:04 / #3
  6. 
  7. Atsijungęs

wewewe

Pavadinimas: L2 žaidėjas

Narys

Vartotojo apdovanojimai: 16

Sukompiliuot reikia. Del tiek tai gali programa winant parsisiust, net nereik eclipses. Svarbu JDK turetum. Pasiredaguoji ta savo enterworld.java kad ir su kokiu notepad, issaugai, winant programai duodi build.xml faila is "sourcės". Nu tau ten sukompiliuos koki tarkim l2jserver.jar (nuo packo priklauso) faila, nusikopini ji. Eini i gameserver papke, ten buna koks lib folderis, i ji nupastini, overwritini sena faila, leidi serva, dziaugies.
    1 Lapkričio 2013 - 14:15 / #4
  8. 
  9. Atsijungęs

benasv1x

O gal galetumet kaip per eclipse reiktu sucompiliuot redaguota faila, nes tas winant neisiraso. Jai nesunku trumpa giduka kaip tai vyksta. :)
    3 Lapkričio 2013 - 21:50 / #5
  10. 
  11. Atsijungęs

povis111

netgi aš iš šito gido išmokau :D
    http://www.l2equal.lt/forum/viewtopic.php?t=7
    3 Lapkričio 2013 - 22:28 / #6
  12. 
  13. Atsijungęs

benasv1x

suprantu as taip packa sukompialavau, bet man dabar del vieno failo keliu zodziu pakeitimo reikia vel visa pack sukomiliuoti ir turesiu dar viena pack.
    3 Lapkričio 2013 - 22:48 / #7
  14. 
  15. Atsijungęs

DNG3R

benasv1x,
    Persikeli tik lib papkę į savo pack iš to išgauto naujo packo(sucompilinto). Geriausia išvis pagrindinį .jar failiuką persikelt.
    3 Lapkričio 2013 - 23:28 / #8